red cabbage with chickpeas and carrots

DSCN2329

about 400g of frozen red cabbage (or from a glas or can)
2 carrots
1 can of chickpeas
1 shallot
1 big clove of garlic
salt and pepper to taste
1/4 teaspoon of cumin
a dollop of natural yoghurt

Dice the shallots and garlic and sweat them. Add carrot pieces, then the cabbage and let cook on medium heat. When everything is nearly done, drain the chickpeas and add them to the pot. Add the spices and serve with a dollop of yoghurt.

 

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s